Super User logo

Pravilnik - CM club card

Članak 1.

Karticu pod nazivom cm card club može dobiti svako punoljetno, fizičko lice, koje pravilno ispuni pristupnicu za dobivanje kartice. Vlasnik kartice može biti samo jedna osoba, odnosno ona čije je ime navedeno na kartici.

Članak 2.

Izdavatelj i vlasnik kartice je cm-cosmetic market d.o.o. Vitez (u nastavku - izdavatelj). O izdavanju kartice odlučuje ovlaštena osoba izdavatelja. Ovlaštena osoba nije dužna objašnjavati svoju odluku. Podnositelj zamolbe suglasan je s tim da izdavatelj provjeri sve podatke, navedene u pristupnici. Podaci korisnika navedeni u pristupnici se koriste u svrhu obavještenja o novostima i ponudi izdavatelja odnosno marketing tima cm cosmetic marketa, u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Članak 3.

Bonitetno razdoblje traje jednu godinu kako definira izdavatelj kartice. Na kraju bonitetnog razdoblja kompletno stanje bodova se vraća na 0 (nulu). Sakupljeni bodovi se ne mogu prenijeti u sljedeće bonitetno razdoblje. Korisnik je dužan pomno čuvati karticu i njome poslovati sukladno svojim platežnim sposobnostima. Kartica je neprenosiva. Korisnici koji nisu koristili svoju karticu duže od 6 mjeseci mogu biti isključeni iz programa. Takvi korisnici se mogu naknadno ponovo uključiti u program cm club card-a bez ikakvih ograničenja popunjavanjem pristupnice.

Članak 4.

Skupljanje i korištenje bodova moguće je na svim cm-ovim prodajnim mjestima, koja su označena naljepnicom cm card club kartice i opremljena POS terminalima, dakle na svim cm prodajnim mjestima u BiH.

Članak 5.

Kupovinom iznad 5 KM stiče se pravo na dobijanje jednog boda. Svakih sljedećih 5 KM donosi 1 bod koji se skuplja na kartici. Ukupan broj sakupljenih bodova kod svake kupovine ispisan je na monitoru. Npr.: kupovina od 5 - 9,99=1 bod, 10 - 14,99=2 boda,...

Članak 6.

Vrijednost 1 boda izosi 0,20KM. Nakon što korisnik cm club carda-a sakupi 20 bodova, ostvaruje pravo na utrošak istih. Bodovi se ne sakupljaju na sljedeće kategorije: telefonske dopune i poklon bonove.

Članak 7.

Prilikom plaćanja korisnik će pokazati odgovornoj osobi karticu, koja se registrira na POS terminalu i preko koje se ostvaruju sva bonitetna prava sukladno pravilniku poduzeća. Bodovi se mogu dobiti samo neposredno prilikom kupnje. Naknadni upis nije moguć.

Članak 8.

Kupac koji je stekao uvjete za korištenje boniteta će prilikom kupovine u svom cm-u, od ovlaštene osobe zatražiti da iskoristi popust na određene artikle u vrijednosti skupljenih bodova. Iskorišteni bodovi se automatski skidaju sa bodovnog stanja kupca, a kupac je dužan na računu svojim potpisom potvrditi obavljenu transakciju.

Članak 9.

Korisnik kartice koji želi uz svoju osnovnu karticu vezati i dodatne kartice, koje mogu koristiti i ostali članovi obitelji, treba ispuniti Family pristupnicu. Sakupljeni bodovi na svakoj kartici se sabiru na jedan zajednički račun i bilo koja kartica može realizirati bodove sa zajedničkog računa.

Članak 10.

Gubitak ili krađu kartice korisnik treba odmah prijaviti izdavatelju na telefon: 030/709-817 ili potvrditi poništenje pismenom izjavom na adresu ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. izdavatelja. Korisnik također ima pravo da u pisanom obliku ili telefonskim putem otkaže korištenje kartice, uz povrat iste u najbliže prodajno mjesto.

Članak 11.

Za rješavanje reklamacije nadležan je izdavatelj. Sporne račune ili druge neskladnosti s karticom, korisnik mora na samom mjestu prodaje ili pismeno reklamirati u roku od 8 dana nakon otkrivenog neslaganja.

Članak 12.

Izdavatelj zadržava pravo da korisniku koji na bilo koji način krši opće odredbe, bez obrazloženja ukine daljnju uporabu kartice i proglasi je ništavnom. Korisnik mora na zahtjev izdavatelja karticu odmah vratiti te podmiriti sve obveze i eventualne troškove nastale uporabom kartice. Na osnovi zahtjeva izdavatelja karticu korisniku može oduzeti i ovlaštena osoba na prodajnome mjestu, odnosno druga ovlaštena osoba koju odredi izdavatelj. S poništenjem kartice prestaju prava na korištenje boniteta koja proistječu iz prethodne uporabe kartice.

Članak 13.

Izdavatelj može promijeniti opće odredbe za izdavanje i uporabu kartice. O suštinskim promjenama poslovanja mora javno obavijestiti korisnike u dnevnom tisku ili na www.cmbih.com. Ako korisnik zadrži karticu i nakon dobivanja obavijesti o promjenama ili dopunama tih odredbi, pretpostavlja se da se s njima slaže.

Članak 14.

Neovlaštena i nezakonita uporaba kartice je kažnjiva. Eventualne sporove između korisnika i izdavatelja rješava nadležni sud u Travniku.